Májusi programok a Bauernhausban

2017.04.27.

Solymáron a Bauernhausban május 5-én, 12-én, 19-én és 26-án, péntekenként 10-11 óra között “Rewü-rewü zam-zam” baba-mama foglalkozásokra várja Milbich Marika néni az 1-3 éves gyermekeket anyukájukkal együtt vidám, énekes gyerekfoglalkozásra.

Szintén május 2-án kezdődnek a múzeumpedagógiai foglalkozások a solymári Bauernhausban. A foglalkozozások időpontjai: május 2., 4., 9., 11., 16., 18., 23., 25, kedden és csütörtökön 9 és 13 óra között.

Május 4-én csütörtökön 17 órától Solymáron a Bauernhausban a jó házi bukta és a kalács titkaival ismerkedhetünk meg Irén receptjei által. A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Május 12-én pénteken Solymáron a Bauernhausban az Arcok és harcok programsorozat keretén belül Kondor Katalin ez alkalommal Aczél Anna bemondóval és Szilágyi Andor íróval, filmrendezővel beszélget.

Május 26-án pénteken 18 órától Solymáron a Bauernhausban vérnyomás-problémákról beszél Kautzky Adrienn természetgyógyász. Megtudhatjuk, hogy a természetgyógyász szerint mire kell szednünk gyógyszert és mire felesleges.

Május 31-én szerdán 18 órától a Solymáron, a Bauernhausban Ritter György történész “Németek a magyar nemzet államban, reformok, forradalom és megtorlás” címmel tart előadást. A belépés ingyenes.