Pilisi szemle 2017/3. hét

2017.01.24.

Míg a múlt héten az elmúlt év utolsó eseményeiről számoltunk be Önöknek, addig mostani Pilisi Szemlénkben az év első rendezvényeiről készítettünk összefoglalókat. Lássuk, miről is, a tartalomból röviden:

  • 2016-ban két olyan dokumentum is készült Piliscsabán, amely az egész település minden lakóját érinti: Piliscsaba szociális térképe és a település vízelvezetési terve. Tekintettel arra, hogy mindkét téma közérdekre tart számot, az önkormányzat  lakossági fórumot szervezett január 12-én Piliscsabán a Klarissza-házban.
  • Mostantól Solymár múltjából vett képek is megtalálhatóak lesznek a Fővárosi Levéltár által üzemeltetett topotékában – derült ki a Polgármesteri Hivatalban tartott tájékoztatóból. És hogy mi is az a topotéka? Kiderül most következő összefoglalónkból.
  • Épp egy éve indult útjára Solymáron a Kalandgyár nevet viselő, kisgyermekeknek szóló interaktív rendezvénysorozat. Az elmúlt hétvégén ezért szülinapi mulatság várta a gyerekeket, sok játékkal, vidámsággal és persze, tortával.