Terepfutás Piliscsabán

2015.02.20.

futrinkak3Ismét lesz terepfutás Piliscsabán. Először, február 28-án a legkisebbek tehetik próbára magukat, egy farsangi örömfutásban az Egyetem területén. Nekik jelmezben 1500 métert kell futni.

A sokak által már ismert Piliscsaba-Pilisszántó-Piliscsév-Piliscsaba útvonalon a Piliscsabai Futrinkák idén is megrendezi a Pilis Félmaraton és Maraton terepfutó versenyt. A Piliscsabai Természetjáró Egyesületnek köszönhető új turistajelzések révén sikerült minimálisra csökkenteni az aszfaltos részt, és a változatosság kedvéért ezúttal az Piliscsév felé indul a kör. A tavalyi versenyhez hasonlóan ismét lesz maratoni táv is, sőt, idén egy új, rövidebb, kb. 9 kilométeres táv is várja majd a terepfutással és versenyzéssel még csak most ismerkedő helyi és messzebbről érkező futókat.

A maraton és a félmaraton  március 14. szombaton 10:00 órakor lesz, március 14-én szombaton 10:45 -től pedig a 9 km-es Kopár körre kerül sor.

Jelentkezés és további információ: piliscsabaifutrinkak.hu-n található, a jelentkezési határidő: 2015. február 1 – március 1.